Onbetaalde facturen innen: lage kosten dankzij “no cure, pay less”

Wij innen onbetaalde facturen zonder onnodige kosten.
Tegenpartij betaalt = kosteloos. Tegenpartij betaalt niet = lage, vaste prijs.

Wij geloven in onze invorderingsprocedure en vragen geen voorschot. Door transparantie en open communicatie streeft Payflux naar wederzijds vertrouwen tussen alle betrokken partijen.
Als de klant volledig betaalt, dan ontvang je het totale factuurbedrag (de hoofdsom). De klant vergoedt ook de inningskosten, de procedure is dan dus kosteloos.

Transparantie! Hoeveel kost de procedure?

Payflux is transparant hoe wij onbetaalde facturen innen en dus ook over de kosten, er zijn geen kleine letters.

Bij het aanmaken van jouw dossier betaal je geen voorschot.

Als jouw klant alles betaalt, ontvang jij de volledige hoofdsom. De procedure is dan kosteloos. De vergoeding van Payflux bestaat dan uit de intresten en het schadebeding. Jouw klant betaalt ook de eventuele kosten van de gerechtsdeurwaarder.

Soms is het mogelijk dat jouw klant de factuur betwist of ten onrechte niet betaalt. Dan zal je van ons voor de procedurekosten een factuur ontvangen. Deze procedurekosten bedragen per factuur 100,00 euro (excl. btw) plus de wettelijk vastgelegde kosten van de gerechtsdeurwaarder. Deze gerechtsdeurwaarderskosten zijn afhankelijk van de totale waarde van de vordering (hoofdsom factuur, plus schadebeding en intresten).

En met transparantie bedoelen we transparantie. Op deze pagina kan je een simulatie maken van de kosten.

Simuleer hier de procedurekosten

Upload vrijblijvend je openstaande facturen en wij controleren de wettelijke voorwaarden. Wij bellen je voor een korte kennismaking en bespreking van het dossier. Na je akkoord beginnen wij onze stapsgewijze invordering.

Upload factuur:

Staat je bedrijfsnaam op de factuur:

Staat je e-mailadres op de factuur:

Staat je telefoonnummer op de factuur:

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Cookiebeleid

Contacteer ons