Onbetaalde facturen innen: de kernwaarden van Payflux

Wij innen onbetaalde facturen op een eenvoudige en transparant wijze.
Payflux is geen incassobureau of advocaat met kleine letters.

Payflux automatiseert de invordering van onbetaalde facturen. Maar wij zijn geen robots en waarderen persoonlijk contact. Daarom bellen wij je voor de start van een dossier voor een vrijblijvende kennismaking.

Facturen innen en een goede klantenrelatie behouden, het is een moeilijk evenwicht. Wij kiezen voor een niet agressieve en klantvriendelijke aanpak. Wij sturen niet onmiddellijk een gerechtsdeurwaarder, maar verzenden eerst een vriendelijke en duidelijke e-mail.

Wij geloven in onze werkwijze en waarderen partnerschap en wederzijds vertrouwen. Bij Payflux vragen wij dan ook geen voorschot. Bovendien is de invordering kosteloos als je klant betaalt.

Een advocaat als betrouwbare partner

Vertrouw voor het innen van jouw facturen op de juridische kennis en deontologie van een advocaat. Wij garanderen een correcte en integere behandeling van jouw dossier.

Payflux is een initiatief van Arne Magnus. Arne is sinds 2011 advocaat aan de balie van Gent.

Hij wordt door verschillende rechtbanken aangesteld in het kader van faillissementen, collectieve schuldenregelingen en onbeheerde nalatenschappen. Ook vertegenwoordigt hij zijn cliënten in diverse rechtstakken.

Daarnaast helpt hij bedrijven en particulieren om een correcte aangifte van schuldvordering in faillissementen op te stellen. Lees hierover meer op de website van zijn initiatief F△ILL.

Als curator en schuldbemiddelaar stelde hij vast dat bedrijven bijzonder vaak worden geconfronteerd met onbetaalde facturen én dat de invordering van deze facturen veel tijd en geld kost.

Door zijn interesse in digitale evoluties en dankzij nieuwe wetgeving werd Payflux opgericht. Een online platform voor het snel en eenvoudig innen van onbetaalde B2B-facturen.

Contacteer ons

Arne Magnus advocaat onbetaalde facturen innen

Payflux - Advocatenkantoor Magnus
Martelaarslaan 210
9000 Gent

09 233 38 10

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Cookiebeleid

Contacteer ons